Een sterk…

…TEAM!

Wij zijn denkers, doeners, creatievelingen, vertalers, luisteraars, uitblinkers en dromers. Wij zijn een marketing en design bureau en helpen jou om op te vallen, je klanten te bereiken, je verhaal te vertellen, een goede eerste indruk te maken en nog veel meer! Van branding tot marketing, presentaties tot website en alles ertussen. Wij zijn van alle markten thuis en blijven onze kennis verbreden.

Jouw marketing en design is niet alleen hoe het eruit ziet en waar je je presenteert. Het wordt jouw DNA! Het stroomt door de aderen van jouw bedrijf en wordt doorgevoerd in alles wat jij als bedrijf communiceert.

Vriendschap op het eerste gezicht

Op een ochtend in 1997 ging Anne-Margreet met groep 1 naar de bibliotheek. Daar werd het boek “De mooiste vis van de zee” voorgelezen door de moeder van Aafke. Aafke zat verstopt achter haar moeder toen de juf zei dat Aafke over een paar weken ook in de klas zou komen. Toen Aafke tevoorschijn kwam wist Anne-Margreet het meteen: dit wordt mijn vriendinnetje.
Op de ochtend dat Aafke voor het eerst naar school kwam mocht van de juf uitkiezen naast wie ze zou gaan zitten. De keuze was makkelijk, ze wilde naast Anne-Margreet zitten.

Bizz-Kit

Fast forward naar 2018. Allebei hebben we ons eigen pad bewandeld, middelbare school afgerond, gestudeerd en gewerkt. Aafke was al volop met haar bedrijf ‘Design by Aaf’ bezig, en Anne-Margreet had al een aantal corporate banen gehad en was net terug van haar sabbatical reizen in Oceanië en Azië. Niet helemaal zeker wat ze wilde gaan doen zaten we samen te sparren. De conclusie was dat wij samen een heel goed team zouden zijn. Hier werd Bizz-Kit geboren.

Uiteindelijk kwam er juist op dat moment een mooie kans voor Anne-Margreet om toch nóg meer ervaring op te doen binnen grote bedrijven. Toen nog niet helemaal klaar voor het ondernemersavontuur heeft zij besloten om hier in te springen. Design by Aaf was inmiddels wel wat uit haar jasje gegroeid en toe aan een rebranding omdat het aanbod enorm verbreed was, en zo heeft Aafke in 2019 haar bedrijf hernoemd naar Bizz-Kit.

ANNA!

Anne is een ware regelaar en coördinator, ze houdt van organiseren en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Met haar scherpe geest en oog voor detail weet ze complexe projecten moeiteloos te managen. Naast haar talent voor planning en structuur, heeft Anne ook een bruisende bron van creatieve ideeën en concepten. Ze weet hoe ze deze ideeën kan vertalen naar effectieve marketingstrategieën.

Leuke weetjes over mij
  • Alicante

    Ik houd van reizen, en heb ook best veel (alleen) gereisd, maar mijn hart ben ik verloren aan España. In de omgeving van Alicante voel ik me thuis. De Spaanse cultuur, de zon die (bijna) altijd schijnt en het buitenleven maken me het meest gelukkig!

  • Avontuur

    Ben je me kwijt dan ben ik waarschijnlijk op avontuur. Dan hang ik aan een berg, ben ik op zoek naar watervallen, rijd ik paard of maak ik een reis. Ik houd van avontuurlijke en uitdagende sporten en (ongeplande) reizen.

  • Lekker eten

    “Ik ben Anne-Margreet en ik houd van lekker eten.” Het zou niet de eerste keer zijn dat ik me zo zou voorstellen. Dit zei ik bij mijn voorstelronde tijdens de communie in de kerk. Dik 20 jaar later is er niks veranderd. Ik houd nog steeds van lekker eten en gelukkig ook van koken!

© Copyright - Bizz Kit
×

Hey hallo,

wat leuk dat je op onze website kijkt. Heb jij een vraag of opmerking? Laat het ons dan weten ;)

× contact