Wij regelen het!

Of het nu gaat om marketingstrategieën, evenementen, (re)branding, het creëren van boeiende content, het bouwen van een professionele website of het effectief inzetten van sociale media.

Met ons als jouw marketing team, ben je verzekerd van een partnerschap dat zich volledig inzet voor het laten groeien van jouw bedrijf en het realiseren van jouw doelen. Dankzij onze pragmatische aanpak en persoonlijke benadering werken we nauw en efficiënt samen. We geloven in het belang van een hechte samenwerking met onze klanten. We begrijpen jouw specifieke behoeften en doelstellingen en ontzorgen je op het gebied van marketing en communicatie.

Onze diensten

Geluk zit soms in een klein koekje

Marketing Analyse & Strategie

Marketing Analyse

We duiken dieper in de gegevens

Een grondige marketinganalyse is een essentiële eerste stap om een effectieve marketingstrategie te ontwikkelen. Het omvat het verzamelen en analyseren van relevante gegevens om inzicht te krijgen in de markt, de concurrentie en de doelgroep.

Bij onze marketinganalyse gaan we verder dan alleen het oppervlakkige. We duiken dieper in de gegevens om een volledig beeld te krijgen van de markttrends, consumentengedrag, concurrentievoordeel en kansen voor groei. We maken gebruik van zowel kwantitatieve als kwalitatieve onderzoeksmethoden, zoals marktonderzoeken, enquêtes, interviews en gegevensanalyse.

Marketing Strategie

Jouw merkverhaal versterken

Het bepalen van een effectieve marketingstrategie is van cruciaal belang voor het succes van elk bedrijf. Het gaat om het identificeren van de juiste doelgroep, het begrijpen van hun behoeften en het creëren van een plan om hen te bereiken en te engageren.

Bij het bepalen van een marketingstrategie kijken wij verder dan alleen de basis. We nemen de tijd om jouw bedrijf, jouw markt en jouw concurrenten grondig te analyseren. We stellen de juiste vragen om inzicht te krijgen in jouw doelstellingen, waarden en unique selling points. Vervolgens ontwikkelen we een strategie die aansluit bij jouw specifieke behoeften en jouw merkverhaal versterkt.

Marketingplan uitvoering

Online jouw klanten bereiken

Het uitvoeren van een marketingplan is een belangrijke fase waarin de strategie tot leven komt en resultaten worden behaald. Hier zijn enkele stappen die worden genomen bij het uitvoeren van een marketingplan:

Implementatie van tactieken, Projectmanagement, Consistente branding, Meten en analyseren, Continu leren en aanpassen.

Kortom, het uitvoeren van een marketingplan vereist een gestructureerde aanpak, consistentie in branding en voortdurende meting en analyse. Door deze stappen te volgen en flexibel te blijven, kun je jouw marketingdoelen bereiken en succesvol zijn in het bevorderen van jouw bedrijf.

Branding en Rebranding

Branding

Een goede eerste indruk

Een logo is vaak het eerste wat jouw klant ziet. Het vertelt niet alleen wat de naam van jouw bedrijf is, maar bijvoorbeeld ook wat je doet, wie je doelgroep is en in welke prijsschaal je ingedeeld kan worden. Dat alles in slechts één oogopslag. Bij het zien van jouw logo en huisstijl, maakt een klant al een eerste keuze: Ja of Nee? Wij gaan aan de slag om de juiste communicatie door te voeren in jouw logo & huisstijl aan de hand van typografie, kleuren, beeldmerk, vorm en ruimte.

Rebranding

Tijd voor vernieuwing

Een rebranding vindt plaats wanneer een bedrijf dusdanig veranderd door bijvoorbeeld een overname of fusie, focus op een andere doelgroep, of simpelweg een opfrissing nodig heeft. Wij nemen een kritische blik op de bestaande huisstijl en presenteren een passend voorstel voor de rebranding, inclusief de bijbehorende elementen zoals een officiële heropening. We zorgen ervoor dat de nieuwe identiteit van jouw bedrijf perfect aansluit bij de veranderingen en de positionering.

Huisstijl elementen

Herkenbare huisstijl elementen

Naast een logo zijn er andere huisstijl elementen die voor herkenbaarheid zorgen zoals visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Wij zorgen dat deze dan ook conform het huisstijl handboek ontworpen & gedrukt worden. We besteden niet alleen veel tijd en aandacht aan de (unieke)vorm en het ontwerp maar ook aan de papier en materiaal keuze zodat het totaal voor zich spreekt. Heb jij al een logo? Geen probleem! Wij maken er huisstijl elementen bij!

Online & Social Marketing

Website/webshop

jouw online visitekaartje

Wij ontwerpen en bouwen websites die onderscheidend zijn en jouw merk op een unieke manier vertegenwoordigen. Ons doel is om een website te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel, gebruiksvriendelijk en responsief. We streven naar een naadloze gebruikerservaring die bezoekers betrokken houdt en hen aanzet tot actie.

Daarnaast streven we naar een goede vindbaarheid in zoekmachines door het toepassen van SEO-technieken tijdens het ontwerpproces. Dit omvat het optimaliseren van metadata, het creëren van zoekmachinevriendelijke URL-structuren en het implementeren van relevante trefwoorden in de inhoud.

Content marketing

Je publiek aan je binden

Contentmarketing is een krachtige strategie om niet alleen je publiek te bereiken, maar ook om een duurzame band met hen op te bouwen. Door waardevolle en relevante content te delen, creëer je een reden voor je publiek om je te blijven volgen. Denk bijvoorbeeld aan blogposts, video’s, e-mailcampagnes en social media-inhoud. Deze vormen van content geven je de mogelijkheid om je expertise te tonen, nuttige informatie te delen en je publiek te inspireren. Door deze benadering kun je het vertrouwen en de loyaliteit van je publiek vergroten en een blijvende impact maken.

Social media marketing

Je publiek bereiken en betrekken

Met miljarden actieve gebruikers bieden platforms zoals Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn een unieke kans om je merk te promoten, je publiek te bereiken en betrokkenheid op te bouwen. Door social media effectief in te zetten, kun je jouw bedrijf op verschillende manieren laten groeien. Allereerst kun je jouw merkbekendheid vergroten door actief te zijn op sociale kanalen en waardevolle inhoud te delen die aansluit bij de interesses en behoeften van je doelgroep. Hiermee kun je een positieve indruk maken en een gemeenschap opbouwen van loyale volgers en potentiële klanten. Daarnaast biedt social media marketing de mogelijkheid om direct in contact te komen met je doelgroep.

Evenementen

Beurzen

jouw online visitekaartje

Een beurs is een uitstekende gelegenheid om jouw bedrijf bij een breder publiek bekend te maken en nieuwe zakelijke kansen te creëren. Het organiseren van een succesvolle beursdeelname kan echter een complex proces zijn, waarbij veel verschillende aspecten komen kijken. We kunnen je helpen bij het ontwikkelen van een samenhangende beursstrategie die de boodschap van jouw bedrijf effectief communiceert en je onderscheidt van de concurrentie. Door onze professionele aanpak en uitgebreide ervaring in het beurswezen, kunnen wij jouw bedrijf helpen om maximaal rendement te halen uit elke beursdeelname. Van kleine lokale beurzen tot grote internationale evenementen

Bedrijfsfeesten

genieten en verbinden met je collega’s

Wij bieden uitgebreide ondersteuning bij het organiseren van bedrijfsfeesten, zodat jij je volledig kunt focussen op het genieten en verbinden met je collega’s. Of het nu gaat om een jubileumviering, een kerstfeest, een teambuildingactiviteit of een andere speciale gelegenheid, wij zorgen ervoor dat jouw bedrijfsfeest een memorabele en succesvolle ervaring wordt. Kortom, met onze ondersteuning hoef je je geen zorgen te maken over de organisatie van jouw bedrijfsfeest. Wij nemen het werk uit handen, zodat jij kunt genieten van een zorgeloos en geslaagd evenement.

Feestelijke openingen

Je publiek bereiken en betrekken

Bij een rebranding of verbouwing is een feestelijke opening een uitstekende manier om jouw nieuwe identiteit of vernieuwde locatie op een memorabele manier te presenteren aan je klanten, medewerkers en andere belanghebbenden. Wij begrijpen het belang van een geslaagde opening en kunnen je ondersteunen bij het plannen en organiseren. Van de keuze van de locatie en de decoratie tot de catering en het entertainment, wij regelen alles tot in de puntjes. Daarnaast kunnen we je adviseren over het benutten van marketing- en PR-kansen rondom de opening, zoals het uitnodigen van de pers, het creëren van buzz op social media en het vastleggen van de hoogtepunten van het evenement met foto’s en video’s.

Communicatie

Presentaties

Verhalen vertellen en overbrengen

Presenteren is meer dan alleen een verhaal vertellen. Je wil een boodschap overbrengen, je publiek raken en misschien zelfs wel overtuigen of aan het denken zetten. Wat het doel van jouw presentatie ook is, wij bieden ondersteuning. We helpen je met de volgorde te bepalen, vullen aan en zetten de presentatie in elkaar. We kijken mee tijdens het hele traject. En of je nu voor een groot publiek staat of digitaal moet presenteren, wij zorgen dat jij vol zelfvertrouwen kunt presenteren. Hiervoor gebruiken we zowel PowerPoint als Prezi.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws

Wij bieden professionele ondersteuning bij het maken van nieuwsbrieven die jouw doelgroep aanspreken en betrokken houden. Met onze expertise en creativiteit zorgen wij ervoor dat jouw nieuwsbrieven effectief communicatiemiddelen worden die waardevolle informatie, updates en aanbiedingen met je doelgroep delen. We kunnen helpen bij het schrijven van pakkende en relevante teksten die de interesse van je lezers wekken en hen aansporen tot actie. Daarnaast zorgen we voor aantrekkelijk ontwerp en lay-out, passend bij jouw merkidentiteit en de boodschap die je wilt overbrengen.

Bedrijfsvideo’s en animaties

De kijkers inspireren

Wij bieden professionele diensten op het gebied van bedrijfsvideo’s en animaties om jouw boodschap op een visueel aantrekkelijke en effectieve manier over te brengen. Of je nu op zoek bent naar een bedrijfspresentatie, een productvideo, een instructievideo of een geanimeerde uitleg, wij hebben de expertise om jouw ideeën om te zetten in hoogwaardige visuele content. Bij het maken van bedrijfsvideo’s streven we ernaar om een krachtige en boeiende visuele ervaring te creëren die de kijkers inspireert en informeert.

© Copyright - Bizz Kit
×

Hey hallo,

wat leuk dat je op onze website kijkt. Heb jij een vraag of opmerking? Laat het ons dan weten ;)

× contact