Anke Gielen is een kunstenares uit Venlo. Hoewel ze zich jaren heeft gefocust op haar baan als kunstdocent, kwam ze eind 2017 door persoonlijke omstandigheden weer terug bij haar basis: schilderen. Ze vond zichzelf terug voor de kunst en het creëren. Haar werk is intuïtief en kleurrijk. Vol van vormgen en lijnen en bevat verschillende technieken. Haar meest herkenbare werk is de kunstvaas. Ze beschilderd grote stukken canvas, knipt deze in kleinere stukken en vervaardigd deze tot prachtige vazen. Een klein stukje van het grote geheel. (Ik werd zo verliefd op de vazen dat ik er zelfs eentje kocht tijdens de opdracht).

Anke vroeg me om een logo & website voor haar te ontwerpen. Er was direct een klik. We hadden raakvlakken. Ook ik schilder in mijn vrije tijd om mijn gevoel te uiten. We begrepen elkaar. Ik ben aan de slag gegaan met het logo, met als basis de manier waarop ze haar naam schrijft. En snel daarna konden we doorknallen met de website. Na het maken van een ontwerp ben ik gaan bouwen.

Op de website staat het prachtige verhaal van Anke, de verkooppunten waar haar producten te koop zijn en een webshop waarin ze besteld kunnen worden. Ben jij benieuwd geworden. Kijk dan eens op www.ankegielenart.com