Woehoe! Bizz-kit!

Yes de nieuwe naam is bekend! Nu had ik stiekem al een aantal mensen op de hoogte gesteld, de ene enthousiaster dan de ander, maar allemaal uiteindelijk toch enthousiast gekregen door mijn uitleg. So here we go:

Ik ben nu ruim 4,5 jaar aan het ondernemen onder de naam Design by AAF. Eigenlijk wilde ik gewoon AAF! Maar volgens de mevrouw bij de kvk was dit al bezet… jammer joh. In 4,5 jaar heb ik me ontwikkeld als persoon en ook als ondernemer. De overname van PreziAll (een goed verhaal voor later) heeft me doen realiseren dat ik als ondernemer groter ben gaan dromen. En een bedrijfsnaam die schattig klinkt en volledig om mij als persoon draait, lijkt niet meer echt te kloppen bij mijn ambities. Daarnaast klinkt het zo gek aan de telefoon: goedemiddag met Aaf van Design by AAF! Hmm sorry voor alle mensen die mijn versprekingen hebben moeten aanhoren.

And that’s were the Bizz-Kit comes in! Bizz-Kit is niet alleen jouw business kit, maar ook het kennismaking koekje bij een kopje koffie of thee! Koekjes is vanaf nu dus een soort van heel erg ons ding!

Ohja en ik zeg ons, omdat ik tegenwoordig personeel heb. Anouk helpt tegenwoordig 1 dag in de week mee omdat we het zo lekker druk hebben! Jeeeej! En verder heb ik inmiddels een leuke groep freelancers om me heen verzameld die zo nu en dan meehelpen.

Wat vind jij van de nieuwe naam? Wil je meer uitleg of zin om onze nieuwe kantoormeubeltjes te komen bekijken? Stuur me een appje en wij zetten de biscuitjes klaar!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *