Ik ben vrij!

Het is Bevrijdingsdag, we vieren 75 jaar vrijheid in ons land. Iets waar veel mensen voor gevochten hebben en we staan er niet eens iedere dag bij stil. Maar die ene dag in het jaar zeker wel. Vandaag werk ik! Want dat is voor mij vrijheid. Ik mag iedere dag van mijn hobby mijn beroep maken, de allerleukste klanten helpen met het bekender en zichtbaarder maken van hun bedrijf en lekker creatief bezig zijn.

 

In een tijd waarin veel mensen zich opgesloten voelen en de vrijheid voor hun gevoel ver weg is, realiseer ik me dagelijks hoe goed ik het heb. Het is lekker druk op kantoor, de telefoon gaat doorlopend over en de mails stromen binnen. Maar nog belangrijker is natuurlijk dat ik gewoon gezond mag zijn. Dat ik iedere ochtend opsta en weer lekker naar kantoor kan rijden (ja fietsen zou veel beter zijn #goedevoornemens?).

 

Ik zal vandaag meerdere keren bewust dankbaar zijn voor de mensen die gevochten hebben! Vandaag staat het oranje van Bizz-Kit voor vrijheid en natuurlijk voor Nederland. Dankjewel!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *