Ik? Een ontdekker?

Je kan veel van me zeggen. Ik ben creatief,  nieuwsgierig, luister & vertel graag verhalen. Ik neem vaak veel te veel hooi op mijn vork, verlang soms van een ander hetzelfde als van mezelf. Ik heb een eindeloze energie en moet gedwongen worden om te ontspannen. Ik kan binnen een seconde omschakelen van heel blij, naar ontzettend boos. Maar gelukkig schakel ik ook weer binnen een seconde terug. Ik ben een denker en doener.

Maar één ding ben ik absoluut niet: een ontdekker.

Nee ik hou van veiligheid. Ik reis niet naar verre landen, probeer niet graag gekke exotische gerechten. Laat anderen graag de wereld onveilig maken en luister naar de verhalen of geniet van de foto’s. Maar vandaag heb ik dan toch maar eens iets ontdekt… (ps ik ben ook niet echt een chocolade eter)

Tony Chocolonely

Dus ik had een doos met van die rainbow chocolaatjes gekocht voor op kantoor. Super leuk voor wanneer er klanten komen, om bij de koffie te geven (samen met een biscuitje natuurlijk!). Maar nu viel me al de hele week op dat er een vreemde snuiter tussen de chocolaatjes zat: White raspberry popping. Deze keer nam de nieuwsgierigheid dan toch de overhand (na een volle week afvragen wat popping betekend).

Knetterend…

Dus ik kan nu met genoegen vertellen dat het chocolaatje in de roze verpakking echt een aanrader is! De witte chocolade is namelijk niet alleen gevuld met kleine gedroogde stukjes framboos. Maar knettert ook zo lekker weg op je tong… popping dus. Kan ik toch zeggen dat ik weer eens iets geprobeerd heb! haha.

Helaas werd ik door de goede ervaring ietwat overmoedig en proefde ik ook dark milk pretzel. En hierna is de ontdekkingstocht gauw gestaakt. Nope poging 2 was geen succes voor mij. Maarja één goeie ontdekking per dag is misschien ook wel meer dan genoeg.

 

Groetjes Aaf

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *