Deadlines

Jaja… alle vormgevers lopen ertegenaan: DEADLINES. Het heet niet voor niets zo. En ook bijna alle vormgevers werken altijd erg dicht tegen dit lijntje aan. Want uiteindelijk werken wij goed onder hoge druk.

Kleine inkijk in de werkdruk van deze vormgever:

Over 2,5 week is de opening van Let’s Celebrate Conceptstore en Familie Café! Een hele mond vol en een enorme klus. Al meer dan een half jaar ben ik bezig met dit super leuke project. Een conceptstore, webwinkel en horeca gedeelte opzetten vanuit het niets! Meedenken met alles (van inrichting tot producten, servies en natuurlijk de echte grafische dingen). Dit zijn natuurlijk wel echt super toffe klussen! En in een half jaar hebben we al een hele hoop gedaan. Maar nu komt het erop aan.

We hebben nog 2,5 week de tijd om een groot deel van de producten in het systeem te zetten, goodiebags te maken, meer mensen uit te nodigen, cadeaubonnen te ontwerpen, raamstickers te maken, algemene voorwaarden te schrijven, de lichtbak te ontwerpen, de menukaart af te ronden en nog 1000 andere kleine dingetjes.

Maar dit maakt mijn werk tegelijkertijd heel stressvol en de allerleukste van de wereld. Wanneer je 2 weken lang de benen onder je lijf uit rent en het onmogelijke mogelijk maakt en dan de dag zelf kan vieren met je collega’s dat het allemaal gelukt is.

Hoe strakker de deadline en hoe groter de druk, deste mooier is het eindresultaat! Lijkt het dus alsof jouw vormgever te laat begint met de klus, neem dan van mij aan dat dit de normale gang van zaken is!

En als laatste wil ik natuurlijk iedereen uitnodigen om de opening van Let’s Celebrate met ons te komen vieren! Het wordt zo’n gaaf concept. Dat moet je zien, ervaren, proeven en vieren!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *